Au reusit s-o pozeze complet necamuflata. Noua masina de la Audi concureaza cu BMW X6

Au reusit s-o pozeze complet necamuflata. Noua masina de la Audi concureaza cu BMW X6
  • Noul Audi Q8 a fost surprins complet necamuflat
  • SUV-ul german debuteaza chiar in cursul acestui an
  • Modelul va concura cu BMW X6 si Mercedes GLE Coupe
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala a mult anticipatului Q8 va avea loc chiar in cursul lui 2018. Primele rivalii modelului german se va mai numara si versiunea Coupe a actualului Mercedes GLE.

Mai multi fotografi spion au reusit "captura" inceputului de an. Este vorba despre un prototip al viitorului Audi Q8, pe care nemtii l-au scos in teste... (aproape) complet necamuflat.

Urmatorul SUV al companiei din Ingolstadt, care va concura impotriva unor nume precum BMW X6 ori Mercedes GLE Coupe, scoate la iveala cateva elemente imprumutate de la noul A7.

Privit din fata, modelul german iese in evidenta in special prin contrastul dintre grila uriasa a radiatorului si farurile subdimensionate. In spate, stopurile alungite reprezinta principala atractie.

Audi Q8 necamuflat

Imaginile interioare lipsesc cu desavarsire din aceasta serie de fotografii spion, insa avem dovezi clare care indica faptul ca noul Audi Q8 va imprumuta configuratia cu trei display-uri a limuzinei A8.

Asemanarile dintre urmatorul SUV al companiei din Ingolstadt si A8 va continua cel mai probabil la nivelul gamei de motorizari Cu versiunile 50 TDI si 55 TFSI, care folosesc unitati in sase cilindri.

Totodata, este de asteptat ca viitorul model german sa primeasca si o varianta SQ8, care va prelua propulsorul V8 diesel cu doua turbine mecanice si un compresor electric de la Audi SQ7.

Noul concurent al bavarezului BMW X6 va debuta oficial in cursul acestui an, insa nimeni nu cunoaste cu exactitate data sau locul lansarii. Salonul International de la Geneva, din martie, este o posibilitate.

La fel de bine am putea face cunostinta cu noul Q8 si in cadrul evenimentului Auto China 2018, acolo undeva Volkswagen va dezveli generatia cu numarul trei a celebrului Touareg.

Audi Q8 necamuflat

Audi Q8 necamuflat

Audi Q8 necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2018