Au surprins-o intr-o parcare, fara urma de camuflaj. Uite cum arata pe viu cea mai noua masina de la BMW!

Au surprins-o intr-o parcare, fara urma de camuflaj. Uite cum arata pe viu cea mai noua masina de la BMW!
  • Au surprins-o intr-o parcare, fara urma de camuflaj
  • Uite cum arata pe viu cea mai noua masina de la BMW
Distribuie pe Facebook

Productia controversatei electrice ar fi fost amanata pentru martie 2022, potrivit mai multor informatii si detalii neoficiale.

La aproape trei luni si jumatate de la debutul ei virtual, versiunea de productie a conceptului BMW Vision iNEXT a revenit in atentia publicului larg. Prezentata sub denumirea de iX, controversata masina a fost surprinsa in teste, zilele acestea, fara nicio urma de camuflaj la nivelul caroseriei care a starnit atatea discutii aprinse pe internet.

Electrica fotografiata peste Ocean, intr-o parcare din Colorado, se remarca imediat prin nuanta nuanta exterioara de rosu si jantele supradimensionate din aliaj, cu un design aerodinamic in dotare, lista punctelor principale de atractie continuand cu grilele uriase si blocurile inguste specifice partii frontale.

Cadrele interioare lipsesc cu desavarsire din peisaj, insa noua si controversata masina pe care BMW o va comercializa sub numele de iX isi va intampina clientii alaturi de o configuratie cu doua display-uri la nivelul plansei de bord. Meniul oferit in cazul de fata continua cu unele comenzi tactile si scaune cu tetiere integrate, de exemplu.

Totodata, lista cu dotari disponibile in standard si / sau contracost mai cuprinde si afisaj pe parbriz cu proiector fara rama, un plafon cu umbrire electrocromatica, dar si nenumarate suprafete incalzite, inclusiv cotiera centrala sau chiar torpedo-ul, ori instalatie audio Bowers & Wilkins cu tehnologie 4G.

In cele din urma, versiunea de productie a conceptului BMW Vision iNEXT se mai poate lauda si cu un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea bruta de peste 100 kWh. Care ii permite controversatei masini sa vina cu 500 CP sub capota, un 0 - 100 km/h in sub cinci secunde si o autonomie de 600+ kilometri.

Productia ar fi trebuit sa porneasca peste numai cateva luni, in a doua jumatate a anului curent, insa mai multe informatii si detalii neoficiale ajunse, zilele acestea, in presa de specialitate vorbesc despre o posibila amanare a procesului respectiv cu cateva saptamani bune, aparent pana in martie 2022.

BMW iX necamuflat

BMW iX necamuflat

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Februarie 2021