BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Primul M3 Touring din istorie a fost fotografiat complet necamuflat

BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota. Primul M3 Touring din istorie a fost fotografiat complet necamuflat
  • BMW nu a glumit cand a spus ca lanseaza un break cu 510 cai sub capota
  • Primul M3 Touring din istorie a fost fotografiat complet necamuflat
Distribuie pe Facebook

Respectivul model ar putea debuta oficial pe parcursul urmatoarelor noua luni - inainte de sfarsitul anului 2022.

Anticipat de nenumarate filme si imagini spion, primul M3 Touring din istorie a revenit recent - zilele trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: break-ul cu 510 cai sub capota a fost surprins - la inceputul saptamanii curente, fara niciun fel de camuflaj la nivelul caroseriei cu cinci usi.

Fotografiat intr-o locatie necunoscuta, viitorul model de la BMW iese numaidecat in evidenta prin controversata grila a radiatorului, reteta caracteristica partii frontale continuand cu prizele uriase din dotarea spoilerului si - daca mai trebuia precizat, cu capota ventilata a motorului I6 de trei litri.

Similar versiunii in patru portiere - dar si variantei M4 Coupe, primul M3 Touring din istorie se mai poate lauda si cu praguri laterale proeminente, in timp ce partea din spate a caroseriei ar trebui sa gazduiasca si un difuzor atent sculptat. Pe langa evacuarea cu patru tobe de esapament - evident.

La interior, meniul specific viitorului model de la BMW ar trebui sa cuprinda inclusiv un volan multifunctional cu design in trei spite - ce va oferi o panorama savuroasa asupra ceasurilor digitale cu aspect unic, scaune cu suport lateral marit, accente de rosu si bleu, ornamente din fibra de carbon etc.

In plan tehnic, respectivul break este asteptat alaturi de o unitate cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri - condimentata cu doua turbine pentru un maxim de performanta. O singura configuratie va fi - dupa cate se mentioneaza pe surse, disponibila la vanzare: M3 Competition Touring cu M xDrive.

Prin urmare, clientii vor avea la dispozitie un total de 510 cai - livrat exclusiv rotilor de pe ambele punti, printr-o cutie automata cu opt rapoarte, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa devina realitate, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 3.6 secunde.

BMW M3 Touring surprins necamuflat

BMW M3 Touring surprins necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2022