Cea mai noua masina de la VOLKSWAGEN a fost surprinsa camuflata in KIA. VIDEO ca sa te convingi si singur

Cea mai noua masina de la VOLKSWAGEN a fost surprinsa camuflata in KIA. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Cea mai noua masina de la VW a fost surprinsa camuflata in Kia
  • Aceasta ar putea debuta oficial chiar in cursul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Aceasta ar putea debuta oficial chiar in cursul anului viitor, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Prezentata publicului larg acum mai bine de patru saptamani, chiar in ultima parte lunii septembrie, masina camuflata de Volkswagen in Opel va avea si o versiune Coupe. Botezata, spun sursele, ID.5, respectiva creatie a fost surprinsa de curand, in teste, pe circutul de la Nurburgring, purtand celebra grila Tiger Nose a companiei Kia.

Cu exceptia altor cateva elemente minore, printre care si blocurile optice frontale sau partea inferioara a spoilerului spate, meniul specific departamentului exterior a scapat complet necamuflat.

Lista ingredientelor ce formeaza reteta interioara raman, la momentul de fata, un mare mister, insa noul ID.5 ar putea imprumuta - cel putin - configuratia cu doua display-uri supradimensionate caracteristica masinii vandute de Volkswagen sub denumirea de ID.4. La preturi incepand de la peste 45.000 de euro, pe piata din Romania.

Aceeasi masina cu alura de Coupe este asteptata sa imprumute inclusiv sistemul de propulsie cu un motor electric si 204 CP pe puntea spate, la care se adauga o baterie cu capacitatea de 77 kWh.

Versiunea sportiva a masinii camuflate de Volkswagen in Opel va primi ulterior si o configuratie cu doua unitati si 306 CP pe toate cele patru roti, capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h in peste sase secunde. Si, de ce nu, sa parcurga un minimum de 450 de kilometri cu o singura incarcare, daca privim catre Skoda Enyaq.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2020