Dacia a scos in teste, pe strazile din Romania, noul Logan 3. Un prototip a fost filmat recent in Sibiu

Dacia a scos in teste, pe strazile din Romania, noul Logan 3. Un prototip a fost filmat recent in Sibiu
  • Dacia a scos in teste, pe strazile din Romania, noul Logan 3
  • Un prototip a fost filmat de curand, in actiune, pe soselele din Sibiu
Distribuie pe Facebook

Premiera viitoarei masini de la Mioveni ar putea avea loc inainte de sfarsitul anului curent, potrivit mai multor zvonuri si speculatii.

Lansata pe piata in toamna lui 2012, actuala Dacie Logan se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a popularei masini de la Mioveni a tot fost surprinsa in teste de-a lungul ultimelor saptamani si luni, cu cele mai recente fotografii spion venind chiar din Romania, de pe soselele din Sibiu.

Asa cum se poate vedea inclusiv in materialul video de mai jos, prototipul filmat in actiune de Ovidiu Muntean este complet camuflat, singurul detaliu pe care inginerii au decis sa-l lase la vedere costand in jantele din aliaj cu design in cinci spite.

Totodata, pe la inceputul respectivului film, cu eforturi aproape supraomenesti, se observa si display-ul specific sistemului de infotainment, ce va fi montat de aceasta data in partea superioara a plansei de bord, dupa cum ne-a aratat si viitoarea Dacie Sandero. Masina asteptata la randul ei in teste pe strazile din Romania.

In ceea ce priveste noul Logan 3, urmatoarea generatie a popularei berline de la Mioveni ar putea sa debuteze oficial chiar inainte de sfarsitul anului curent, insa nu ar fi deloc surprinzator ca pandemia de Covid-19 sa afecteze respectiva lansare.

Odata ajunsa in fata publicului larg, respectiva masina ar trebuie sa impresioneze in special prin linia alungita a plafonului, creionata in stilul actualelor coupe-uri cu patru usi / fastback-uri in cinci portiere, scria anterior presa din Franta. Mai mult decat atat, din peisaj nu va lipsi aparent nici motorul compatibil cu normele Euro 7.

De asemenea, despre noua Dacie Logan 3 se mai anticipeaza ca va oferi inclusiv un sistem de franare autonoma de urgenta, camera Multiview, dar si asistent pentru monitorizarea obiectelor aflate in unghiul mort (Blind Spot Monitor), de exemplu.

Sursa video: Ovidiu Muntean

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 27 August 2020