Fanii BMW vor plange la vederea acestor imagini. Cum arata grila noului Seria 4

Fanii BMW vor plange la vederea acestor imagini. Cum arata grila noului Seria 4
  • Noul BMW Seria 4 a fost surprins cu grila la vedere
  • Imagineaza in cauza scoata la iveala inclusiv aspectul farurilor
  • O a doua fotografie spion a fost realizata din spate
Distribuie pe Facebook

Atunci cand BMW a prezentat noul Concept 4, intreaga planeta s-a mirat. Discutiile in contradictoriu si glumele care au invadat ulterior internetul nu au avut insa niciun efect asupra muncii designerilor bavarezi, asa cum urmeaza sa vedem in fotografiile de mai jos.

Dupa aproape cinci luni de asteptare, lucrurile s-au lamurit in cursul acestei dimineti. Urmatorul Seria 4 a fost fotografiat cu grila frontala la vedere, iar cele mai mari temeri ale fanilor BMW s-au adeverit: modelul de serie va imprumuta design-ul conceptului prezentat de bavarezi in toamna anului 2019, la Frankfurt.

Chiar daca nimic nu mai conteaza acum, ei bine... aceeasi imagine publicata in urma cu numai cateva momente de un utilizator Germancarforums rezolva inclusiv misterul legat de aspectul spoilerului, plus blocurilor optice frontale.

O a doua fotografie spion cu sursa de provenienta identica ne arata noul Seria 4 de la nivelul partii posterioare a caroseriei in doua portiere. Spre dezamagirea fanilor BMW, respectivul prototip nu a renuntat decat la o mica parte din prelata, astfel ca putem observa doar ce au pregatit designerii bavarezi in materie de stopuri.

Pentru cei care sperau sa descopere inclusiv ingredientele din spatele meniului interior, ei bine... misterul in cauza a fost rezolvat la mijlocul lunii noiembrie, de mai multe imagini cu plansa de bord, scaune fata si chiar bancheta spate.

Noul BMW Seria 4 va debuta in premiera mondiala inainte de sfarsitul anului 2020 si, in mod normal, va imprumuta o parte dintre unitatile ce formeaza gama de motorizari a proaspat (re)lansatului Seria 3. In configuratia de top, automobilul bavarezilor este asteptat sa ofere un benzinar cu sase cilindri si 510 cai putere.

BMW Seria 4 - Noi poze spion

BMW Seria 4 - Noi poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 6 Februarie 2020