Noua Dacia Bigster, surprinsa complet necamuflata pe strazile Cehiei. Cum arata in realitate cel mai mare SUV din gama romanilor

Noua Dacia Bigster, surprinsa complet necamuflata pe strazile Cehiei. Cum arata in realitate cel mai mare SUV din gama romanilor
  • Noua Dacia Bigster, surprinsa complet necamuflata pe strazile Cehiei
  • Cum arata in realitate cel mai mare SUV din gama romanilor
Distribuie pe Facebook

Versiunea de serie a conceptului dezvelit publicului larg la inceputul lui 2021 este asteptata sa isi faca aparitia in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul urmatorilor trei ani.

Lansata cu surle si trambite in urma cu aproximativ 12 luni, noua Dacia Bigster a revenit de curand - zilele trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: cel mai mare SUV din gama romanilor a fost surprins complet necamuflat, la inceputul saptamanii curente, pe strazile Cehiei.

Calatoria acestuia in tara anterior mentionata nu reprezinta, din punct de vedere oficial, decat un mister si o necunoscuta de proportii, insa presa locala precizeaza ca respectivul model ar fi fost prezentat - in timpul petrecut, unui numar redus de dealeri din reteaua Renault.

Dacia Bigster Concept

Dacia Bigster Concept

Programata sa isi faca aparitia in showroom-uri, la vanzare, pana la finalul lui 2025, noua Dacia Bigster are o lungime de 4.6 metri si se remarca in special prin nuanta mata de verde de la nivelul caroseriei. Insotita de jante de dimensiuni generoase si lumini stilizate sub forma literei Y.

De cealalta a portierelor - in cabina, cel mai mare SUV din gama romanilor ar putea oferi, printre altele, si instrumente de bord digitale, diferite componente realizate din materiale reciclate si, mai important decat toate, un al treilea rand de scaune pentru un total de sapte locuri.

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie si cateva optiuni electrificate, specificatiile tehnice ale variantelor hybrid, mild-hybrid si - de ce nu, plug-in hybrid disponibile la vanzare urmand a fi anuntate ulterior, asemeni pretului de pornire. Pe masura ce se apropie startul vanzarilor, evident.

Dacia Bigster in Cehia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Dacia Bigster Concept
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2022