Noua Dacia Logan MCV, surprinsa pentru prima oara in teste. Cum a fost fotografiata masina romaneasca

Noua Dacia Logan MCV, surprinsa pentru prima oara in teste. Cum a fost fotografiata masina romaneasca
  • Noua Dacia Logan MCV, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Cum a fost fotografiata masina romaneasca
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestui an sau, cel mai tarziu, pe parcursul lui 2022.

Prezentata publiculuiu larg in prima parte a toamnei trecute, alaturi de noile Sandero si Sandero Stepway, cea mai recenta generatie a gamei Logan se vinde, zilele acestea, doar intr-o singura versiune de caroserie, respectiv sedan. Situatia s-ar putea schimba insa complet in urmatoarea perioada de timp, fotografii spion reusind sa surprinde in teste, aparent pe strazile Suediei, mult anticipata varianta MCV.

Camuflata din cap pana-n picioare, masina asteptata sa se lanseze fie inainte de sfarsitul anului curent, fie pe parcursul lui 2022 reuseste sa se remarce in special prin dimensiunile generoase ale exteriorului, acolo unde se mai pot observa si grila frontala cu design familiar sau stopurile verticale.

Reteta specifica departamentului interior ramane, cel putin din punct de vedere oficial, doar un mister, insa nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca viitoarea Dacia Logan MCV va imprumuta ingredientele folosite la definirea noilor Logan, Sandero si Sandero Stepway. In libera traducere, clientii se vor bucura si de un sistem de infotainment cu display tactil pozitionat in partea superioara a bordului.

Sub capota, respectiva masina, care ar putea inlocui si actualul Lodgy, va fi oferita alaturi de motorizari turbo si aspirate, pe benzina si, in unele cazuri GPL, insotite de transmisii manuale cu cinci sau sase trepte de viteza in dotare si, in anumite situatii, o transmisie automata cu variatie continua.

Dacia Logan MCV - Poze spion

Dacia Logan MCV - Poze spion

Dacia Logan MCV - Poze spion

Dacia Logan MCV - Poze spion

Sursa Foto: Autofacil

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Dacia Logan MCV - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 15 Februarie 2021