Noua masina de la Kia a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sud-coreenii le vor sterse de urgenta

Noua masina de la Kia a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sud-coreenii le vor sterse de urgenta
  • Noua masina de la Kia a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care sud-coreenii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie, cel putin initial, doar un singur motor, respectiva optiune luand forma unui propulsor electric cu 215 CP si 310 Nm. Potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Dezvelita intregii planete, sub forma de prototip, inca de la finele acestei primaveri, masina pe care sud-coreenii de la Kia au de gand sa o vanda sub denumirea de EV5 a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, in atentia publicului larg. Explicatia?

Kia EV5 - Poze spion

Oferita pe celebra platforma modulara E-GMP, mult anticipata electrica a renuntat, recent, la cateva dintre pretioasele sale secrete, doua fotografii spion deconspirand partial reteta caracteristica departamentului exterior. Meniul de la interior ramane, pentru moment, un mister de proportii, cu precizarea ca este de asteptat ca viitorii pasageri sa fie intampinati si de doua display-uri supradimensionate.

O alta necunoscuta semnificativa consta in optiunile specifice gamei de motorizari, cele mai noi informatii si detalii neoficiale anuntand, ce este drept, ca lista in cauza va gazdui va fi limitata initial la o unitate de 215 CP. Plus 310 Nm, daca mai trebuia mentionat.

Kia EV5 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 August 2023