Noua masina de la Volvo a fost surprinsa partial necamuflata si arata exact asa. POZE REALE

Noua masina de la Volvo a fost surprinsa partial necamuflata si arata exact asa. POZE REALE
  • Volvo pregateste o versiune imbunatatita a actualului S90
  • O demonstreaza aceste fotografii spion
  • Noul model este asteptat sa debuteze oficial in cateva luni
Distribuie pe Facebook

O prima aparitie oficiala a acesteia ar putea avea loc in lunile urmatoare, daca cele mai recente zvonuri se adeveresc.

Introdusa pe piata in urma cu aproximativ trei ani, actuala generatie a modelului Volvo S90 se pregateste de un binemeritat facelift. Surprinsa de curand partial necamuflata, versiunea imbunatatita a automobilului care concureaza cu Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class nu va aduce insa mari schimbari.

Nu, cel putin, la nivel estetic, prototipul fotografiat recent intr-o parcare pastrand elementele specifice masinii ce se vinde in prezent.

Situatia de la exterior s-ar putea repeta la interior, acolo unde noul Volvo S90 Facelift este asteptat sa mizeze mai degraba pe o serie de imbunatatiri tehnologice decat vizuale. O sugereaza inclusiv ultimele informatii neoficiale, care anunta debutul unui sistem de infoitanment bazat pe celebrul Android.

Peste schimbari ceva mai importante am putea da, in schimb, in compartimentul motor, acolo unde automobilul care concureaza cu...

... Audi A6, BMW Seria 5 si Mercedes E-Class va urma, cel mai probabil, exemplul proaspat (re)lansatului XC90. In libera traducere, versiunea imbunatatita a modelului Volvo S90 va completa oferta de propulsoare disponibila la momentul de fata cu sisteme mild-hybrid, recunoscute dupa indicativul B.

Daca ultimele zvonuri se adeversc, prototipul din imaginile de mai jos va debuta oficial - finisat si fara secrete, in lunile urmatoare.

Volvo S90 Facelift - Poze spion

Volvo S90 Facelift - Poze spionVolvo S90 Facelift - Poze spion

Volvo S90 Facelift - Poze spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volvo S90 Facelift - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 13 Noiembrie 2019