Noul BMW i5, surprins pentru prima oara in teste. Sedanul bavarezilor a fost fotografiat cu doua ecrane curbate in bord

Noul BMW i5, surprins pentru prima oara in teste. Sedanul bavarezilor a fost fotografiat cu doua ecrane curbate in bord
  • Noul BMW i5, surprins pentru prima oara in teste
  • Sedanul bavarezilor a fost fotografiat cu doua ecrane curbate in bord
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata lansare oficiala ar putea avea loc pe parcursul anului 2023, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Programat sa debuteze peste doar cateva zile - sub forma de concept, daca mai trebuia cumva precizat, primul XM din istorie nu va fi singurul model pe care BMW il va oferi in premiera absoluta. Dimpotriva, lista respectiva urmand a se imbogati, pe viitor, si cu un i5.

Surprins, de curand, in teste, sedanul cu propulsie suta la suta al bavarezilor nu isi va face aparitia in showroom-uri, la vanzare, mai devreme de 2023, atunci cand va porni pe urmele proast lansatului Mercedes EQE.

BMW i5 - Poze spion

BMW i5 - Poze spion

Din pacate, reteta caracteristica departamentului exterior nu reprezinta decat un mister la momentul de fata, meniul de la interior fiind, in schimb, ceva mai generos cu secretele sale. Intr-o alta ordine de idei, cumparatorii vor descoperi o plansa de bord familiara - a la i4.

Lista marilor necunoscute continua cu optiunile care vor forma viitoarea gama de motorizari, anumite voci sugerand ca BMW va oferi viitorul i5 atat intr-o versiune cu un singur motor, cat si intr-o varianta cu doua motoare.

Totodata - daca zvonurile se adeveresc, clientii vor avea la dispozitie si un model M cu trei motoare si undeva in jurul a 750 de cai putere, potrivit informatiilor si detalii publicate de Spyder7. Prin urmare, primii 100 de kilometri pe ora ar putea veni, de ce nu, in sub 3.0 secunde.

BMW i5 - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2021