Noul BMW M5 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta

Noul BMW M5 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
  • Noul BMW M5 a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor fi intampinati de un propulsor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.4 litri - pe benzina, acestuia avand sa i se alature un motor electric, plus o baterie litiu-ion de 25.7 kWh.

Asteptat cu sufletul la gura de un intreg mapamond, noul BMW M5 a renuntat - in cursul zilei de joi, la cateva dintre pretioasele sale secrete de ordin vizual. Si totul dupa ce o prima imagine clara a produsului cu pricina a invadat - chiar acum cateva momente, internetul, spre marea disperare a sefilor companiei din Munchen.

Oferita alaturi de un sistem de propulsie plug-in hybrid - care va combina o unitate V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de 4.395 de centimetri cubi, pe benzina, cu un motor electric, plus o baterie litiu-ion de 25.7 kWh pentru un total de pana la 748 CP, exclusivista creatie se remarca, la nivelul departamentului exterior, inclusiv printr-un difuzor masiv de aer, de culoare neagra, cu mentiunea ca nici stopurile cu tenta fumurie ori evacuarea cvadrupla nu vor trece intocmai neobservate.

Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, incepand din anul 2024, noul BMW M5 nu va rata nici posibilitatea de a adopta jante forjate sau - daca vine vorba cumva despre meniul destinat cabinei, instrumente de bord unice. Reteta in cauza va continua - inutil de precizat, cu frane carbon-ceramice etc.

Noul BMW M5 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 31 August 2023