Noul BMW M5, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran curbat in bord

Noul BMW M5, surprins pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran curbat in bord
  • Noul BMW M5, surprins pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran curbat in bord
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial ar putea avea loc pe parcursul urmatoarelor luni - inainte ca 2024 sa devina, la randul sau, istorie.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani, actualul BMW M5 se apropie incet, dar sigur de sfarsitul carierei sale. Acesta este, de altfel, si principalul motiv pentru care nemtii pregatesc, la momentul actual, lansarea unei noi generatii a respectivului automobil.

Surprins recent, la finalul saptamanii curente, in teste, autoturismul cu pricina pare sa ascunda - sub camuflajul de la nivelul caroseriei in patru portiere, inclusiv un set de spoilere agresiv stilizate, cu lista atractiilor principale continuand cu o pereche de praguri proeminente si o evacuare cvadrupla.

Noul BMW M5 - Poze spion

La interior, departe de privirile insistente ale curiosilor, viitorul BMW M5 se bucura, mai mult ori mai putin surprinzator, si de un display curbat masiv, impartit in doua zone diferite de lucru. Acestuia i se alatura, inutil de adaugat, un volan cu trei spite si o parte inferioara plata.

Din cabina nu lipsesc insa - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic, nici scaunele sport, sculptate atent, un alt detaliu important de mentionat constand in cotiera centrala care se incheie cu un numar semnificativ de butoane si comenzi: unele fizice, altele exclusiv tactile.

In plan mecanic, seria vestilor bune va culmina cu sistemul de propulsie, urmatorul BMW M5 fiind asteptat sa combine o unitate V8 de 4.4 litri, pe benzina, si un motor electric pentru o putere totala de 653 de cai. Ulterior, nemtii vor lansa, eventual, si o versiune cu 748 CP.

Noul BMW M5 - Poze spion

Sursa foto: https://www.bimmerpost.com/BimmerPost

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 4 Noiembrie 2022