Noul Peugeot 108, surprins in teste

Noul Peugeot 108, surprins in teste
  • Noul Peugeot 108 a fost surprins pentru prima oara in teste
  • Automobilul este asteptat sa soseasca pe piata anul viitor
  • Preturile de pornire s-ar putea situa in jurul a 9.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Cel mai proaspat model mini al francezilor de la Peugeot, noul 108, a fost, recent, surprins in teste. Inlocuitorul lui Peugeot 107 va continua sa imparta aceeasi platforma cu Citroen C1 si Toyota Aygo, insa are dimensiuni mai generoase.

Are un design asemanator cu noul 308

Primele poze cu modelul de clasa mini al francezilor de la Peugeot au ajuns pe internet, acesta fiind surprins in cateva teste pe drumurile publice din Spania. Fotografiile infatiseaza un model bine camuflat, insa mult mai bine pus in valoare decat actualul 107. Are un aspect elegant si o grila mai mare, asemanatoare lui 308. De fapt, tot stilul de design este asemanator elegantului model Peugeot 308, cu partea frontala rotunjita, stopuri verticale si un eleron aflat in partea superioara a portbagajului.

Peugeot 108 - Poze Spion

Faptul ca noul model va fi unul imbunatatit din punct de vedere estetic si nu numai vine ca urmare a noii strategii a producatorului francez, potrivit careia toate modelele care au ultima cifra "8" vor fi masini premium. Judecand dupa aspect si dimensiuni, viitorul Peugeot 108 va fi un model care se va incadra in aceasta nisa.

Pe langa caroseria si designul asemanator hatcbackului Peugeot 308, noul model de clasa mica are rotile mai apropiate de colturile caroseriei, ceea ce inseamna ca ampatamentul a fost extins. Acest lucru dovedeste ca interiorul este mai mare, iar manevrarea a devenit mai agila.

Peugeot 108 - Poze Spion

Va costa de la 9.500 de euro

Prea putine lucruri se mai cunosc la ora actuala despre model, insa specialistii din industrie se asteapta ca producatorul francez sa-l construiasca pe aceeasi platforma cu "fratii" sai Toyota Aygo si Citroen C1. Asta inseamna ca va avea un motor pe benzina de 1 litru, imbunatatit fata de actuala versiune.

Peugeot va dezvalui noul sau 108 la sfarsitul anului viitor. Britanicii de la Auto Express scriu ca acesta s-ar putea sa aiba un pret incepand cu 8.000 de lire sterline (aproximativ 9.500 de euro).

Peugeot 108 - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Peugeot 108 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2013