O sa ne saturam de el inainte sa-l vedem cu adevarat. Noul Opel Meriva revine in fata camerelor de filmat

O sa ne saturam de el inainte sa-l vedem cu adevarat. Noul Opel Meriva revine in fata camerelor de filmat
  • Urmatorul Opel Meriva a fost surprins intr-o noua serie de fotografii spion
  • Monovolumul german a renuntat la faimoasele sale usi cu deschidere verticala
  • Designerii marcii din Russelsheim au apelat la numeroase detalii specifice crossoverelor
Distribuie pe Facebook

In urma acestor ultime fotografii spion, putem trage doua concluzii mari si late: monovolumul german va renunta la usile cu deschidere verticala si va imprumuta numeroase detaliile estetice specifice crossoverelor.

Ca cei de la Opel pregatesc o noua generatie a modelului Meriva, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Urmatoarea reiteratie a monovolumului german a fost surprinsa deja in nenumarate fotografii spion, toate acestea anuntand disparitia usilor cu deschidere verticala.

Pe langa aparitia unor portiere conventionale, meniul propus de viitorul automobil de familie din Russelsheim va mai include si cateva elemente imprumutate din lumea crossoverelor, precum garda la sol ridicata, de exemplu.

In ceea ce priveste design-ul propriu-zis, este de asteptat ca urmatoarea generatie a modelului Opel Meriva sa iasa in evidenta prin multiple detalii - atat interioare, cat si exterioare, "inaugurate" odata cu proaspat lansatul Astra K.

De la acelasi Astra K vor proveni, cel mai probabil, si propulsoarele turbo pe benzina, respectiv motorina, mai multe voci sustinand ca monovolumul german va apela chiar si la cateva unitati de PSA Peugeot-Citroen. Pana la urma, intre marca din Russelsheim si francezi exista o colaborare.

Revenind acum la urmatoarea generatie a modelului Opel Meriva, se pare ca aceasta va debuta in premiera mondiala inainte de sfarsitul anului 2016, in timp ce livrarile vor lua startul la inceputul lui 2017.

Opel Meriva - Noi Poze Spion

Opel Meriva - Noi Poze Spion

Opel Meriva - Noi Poze Spion

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Opel Meriva - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 29 August 2016