Poze Spion: Mercedes planuieste sa foloseasca interiorul de S si pe E-Class

Poze Spion: Mercedes planuieste sa foloseasca interiorul de S si pe E-Class
  • Noul Mercedes E-Class a fost surprins in teste
  • Modelul german are un interior inspirat de S
  • Debutul oficial a fost programat pentru anul 2016
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a Mercedes-ului E-Class va fi livrata la pachet alaturi de un interior vizibil inspirat de S, anunta cele mai noi fotografii spion.

Dupa sase ani de activitate si milioane de clienti fericiti din intreaga lume, actualul Mercedes E-Class se pregateste sa-si ia ramas bun de la industria auto. O noua generatie a popularului model german de clasa medie se afla deja in teste, lansarea sa oficiala fiind pregatita pentru 2016.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, viitorul rival al Audi-ului A6 si BMW-ului Seria 5 va pune ceva milimetri la nivelul dimensiunilor caroseriei, trecerea la platforma MRA contrastand insa cu un minus de greutate.

Numeroase modificari vor fi operate, de asemenea, si la nivelul gamei de motorizari, urmatoarea generatie a popularului Mercedes E-Class promitand puna la dispozitia clientilor sai, pe langa o unitatile clasice pe benzina sau motorina, si un sistem de propulsie hibrid.

Noul Mercedes E-Class - Noi Poze SpionNoul Mercedes E-Class - Noi Poze Spion

Noul Mercedes E-Class - Noi Poze Spion

Versiunea E63 va pastra insa in continuare capul de afis, cu mentiunea ca propulsorul V8 bi-turbo de 5.5 litri ce insoteste actualul model va fi inlocuit de noul motor V8 de patru litri, imprumutat de la supercarul AMG GT.

In cazul in care preferi totusi luxul in detrimentul performantei, ei bine... atunci afla ca exista multiple voci care sustin ca urmatoarea generatie a popularului Mercedes E-Class va fi lansata inclusiv intr-o varianta livrata alaturi de logo-ul Maybach.

Lasam insa in urma bursa zvonurilor si ne indreptam atentia catre certitudini, cele mai noi fotografii spion ce surprind viitorul rival al Audi-ului A6 si BMW-ului Seria 5 dezvaluindu-ne un interior inspirat de actualul S.

Intr-o alta ordine de idei, plansa de bord se remarca prin aceleasi patru guri de ventilatie rotunde de la nivelul consolei centrale, ceasurile de bord digitale fiind in schimb inlocuite cu unele analog in cazul de fata. In plus, comenzile sistemului de climatizare par sa fi fost preluate de la C-Class.

Noul Mercedes E-Class - Noi Poze Spion

Noul Mercedes E-Class - Noi Poze Spion

Noul Mercedes E-Class - Noi Poze Spion

Noul Mercedes E-Class - Noi Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Noul Mercedes E-Class - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2015