Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Americanii au publicat acum noi fotografii cu celebrul Cybertruck

Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Americanii au publicat acum noi fotografii cu celebrul Cybertruck
  • Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta
  • Americanii au publicat acum noi fotografii cu celebrul Cybertruck
Distribuie pe Facebook

Asamblarea nonconformistei camionete - despre care se spune ca va fi disponibila la vanzare, cel putin initial, doar intr-o varianta acompaniata de patru motoare, va demara pe parcursul lui 2023 - daca totul decurge conform planului actual.

Lansat cu surle si trambite acum mai bine de doi ani, primul pick-up de la Tesla a revenit de curand - zilele trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: un nou prototip al celebrului Cybertruck a fost surprins complet necamuflat, un video de aproximativ trei minute si 40 de secunde scotand la iveala - spre marea bucurie a potentialilor clienti si nu numai, cateva dintre secretele acestuia.

Insotita de un design familiar, nonconformista camioneta a primit intre timp - dupa cum se poate observa si in urmatorul material, cateva elemente proaspete la nivel de exterior, cu stergatorul pentru parbriz sau oglinzile retrovizoare numarandu-se - alaturi de noile jante din aliaj, printre cele mai evidente exemple, daca mai trebuia cumva bifata o asemenea precizare.

Respectivul video nu surprinde, din nefericire, si meniul prezent de cealalta parte a portierelor - la interior, acolo unde primul pick-up de la Tesla promite sa ofere un aer minimalist, fara instrumente de bord in spatele volanului si cu toate comenzile dotarilor caracteristice celebrului Cybertruck integrate in sistemul de infotainment. Afisat de un display tactil de dimensiuni generoase - evident.

Daca vine vorba - in schimb, despre partea tehnica, nonconformista camioneta isi anunta, anterior, cumparatorii ca vor avea la dispozitie versiuni cu unul, doua sau trei motoare electrice, ultimele informatii si detalii oficiale dezvaluind insa o uriasa schimbare de strategie: nu va exista, cel putin initial, decat o configuratie cu patru motoare, cate unul pentru fiecare roata.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Ianuarie 2022