Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Noul Cybertruck a fost surprins complet necamuflat pe pista de incercari a fabricii din California

Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Noul Cybertruck a fost surprins complet necamuflat pe pista de incercari a fabricii din California
  • Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta
  • Noul Cybertruck a fost surprins complet necamuflat pe pista de incercari a fabricii din California
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model de serie ar trebui sa intre pe linia de asamblare chiar pe parcursul anului viitor, clientii urmand sa aiba - initial, la dispozitie, doar o varianta echipata cu nu mai putin de patru motoare electrice - cate unul pentru fiecare roata.

Cunoscut publicului larg inca din 2019, primul pick-up din scurta - dar demna de povestit copiilor si nepotilor, istorie a companiei Tesla a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: noul Cybertruck a fost surprins recent - zilele trecute, pe pista de incercari detinuta de producator la fabrica din California.

Tesla Cybertruck

Respectivul exemplar prezinta cateva modificari majore - fata de modelul original, la nivelul departamentului exterior, cu prototipul filmat din drona scotand la iveala, pe langa farurile complet redesenate, si un stergator masiv pentru parbriz, praguri restilizate - si oglinzi retrovizoare traditionale.

Interiorul primului pick-up de la Tesla nu reprezinta - in continuare, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa este de asteptat ca noul Cybertruck sa adopte un design minimalist, in stilul Model 3. Cu toate informatiile si detaliile necesare - ca viteza de deplasare, autonomia ramasa etc, afisate pe un ecran cu functie touch.

Acum - daca vine vorba despre pachetul tehnic, specificatiile cunoscute anterior nu mai sunt - aparent, valabile, Elon Musk afirmand, zilele trecute, ca modelul de serie - asteptat sa intre pe linia de asamblare pe parcursul anului 2022, va oferi, initial, o configuratie cu patru motoare electrice.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tesla Cybertruck
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2021