Viitorul adversar al Renault-ului Captur surprins in teste. Ce noutati propune el

  • Kia Stonic a fost surprins in teste
  • Design-ul exterior seamana cu cel al supermini-ului Rio
  • Va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Noul crossover al sud-coreenilor de la Kia, botezat Stonic, a fost surprins in timp ce era testat in conditii de iarna. Acesta este asteptat sa debuteze pe piata europeana cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

Stiam ca sud-coreenii pregatesc un nou crossover pe care il vor numi Stonic inca de cand au aparut primele informatii potrivit carora Kia a inregistrat acest nume la autoritatile competente, insa acum avem ocazia sa-l vedem in teste.

2018 Kia Stonic

Prototipul se apropie tot mai mult de versiunea finala, si in ciuda camuflajului putem descifra un design exterior normal, fara prea multe artificii, majoritatea liniilor fiind imprumutate de la supermini-ul Rio. Desigur, vorbim si de elemente caracteristice unui crossover, precum o garda la sol inaltata sau bare paralele montate pe plafon.

2018 Kia Stonic

In plus, exteriorul noului Stonic se inspira si din conceptul Provo, prezentat in 2013, imprumutand de la acesta accentele rosii din partea superioara a caroseriei. Din cate se pare, acestea nu sunt doar temporare, ci se vor regasi pe versiunea de productie. Mai mult decat atat, multumita programelor de personalizare propuse de Kia, clientii vor putea alege cel mai probabil culoarea.

2018 Kia Stonic

Specificatiile tehnice raman deocamdata sub semnul intrebarii, insa fiind vorba despre o versiune mai "ridicata" a lui Rio, ne putem astepta la aceleasi propulsoare cu 3 si 4 cilindri din gama supermini-ului, transmisie manuala sau automata, si mai mult ca sigur tractiune exclusiv pe puntea fata.

2018 Kia Stonic

Kia va prezenta noul Stonic cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, moment care va marca deasemenea si debutul crossover-ului de segment B pe piata europeana. Americanii vor face cunostinta cu acest model ceva mai tarziu, la Salonul Auto de la Los Angeles.

2018 Kia Stonic

2018 Kia Stonic

2018 Kia Stonic

2018 Kia Stonic

2018 Kia Stonic

2018 Kia Stonic

2018 Kia Stonic

Sursa foto: motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze 2018 Kia Stonic
mai multe