A testat, in sfarsit, cea mai ieftina masina de la SKODA. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, cea mai ieftina masina de la SKODA. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, cea mai ieftina masina de la SKODA
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile pornesc de la doar 13.990 de euro, potrivit datelor afisate pe site-ul importatorului local.

Dezvelita publicului larg in ultima jumatate a primaverii anului 2021, cea mai noua generatie a masinii comercializate de Skoda sub numele de Fabia se anunta a fi o alternativa serioasa la Opel Corsa, Ford Fiesta, Renault Clio si Volkswagen Polo. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca prin nenumaratele elemente angulare de la nivelul caroseriei, acompaniate de faruri Full-LED si jante de pana la 18".

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Lista atractiilor principale continua cu plansa de bord extrem de moderna, livrata la pachet alaturi de doua display-uri color: unul pentru instrumentele de bord digitale si configurabile din spatele volanului cu doua sau trei spite, celalalt pentru sistemul de infotainment compatibil cu Android Auto si Apple CarPlay.

Caracterizata - in premiera absoluta, de o lungime de peste patru metri si insotita, de asemenea, de o capacitate de incarcare a portbagajului de 380 de litri, o valoare record pentru produsele din segmentul subcompactelor, cea mai noua generatie a masinii comercializate de Skoda sub numele de Fabia ofera o paleta formata numai din benzinare, cu trei sau patru cilindri, aspirate, dar si turbo, de pana la 1.5 litri.

In functie de varianta bifata, clientii vor putea experimenta puteri maxime cuprinse intre 65 si 150 CP, acestea fiind livrate exclusiv rotilor de pe puntea fata, cu ajutorul a trei cutii diferite: doua transmisii manuale, una cu cinci si alta cu sase rapoarte, iar cealalta automata, in sapte trepte de viteza, cu dublu ambreiaj.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Skoda Fabia - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2021