A testat, in sfarsit, cel mai mare SUV de la Skoda. "Ar trebui sa mergi direct si sa-l cumperi"

A testat, in sfarsit, cel mai mare SUV de la Skoda. "Ar trebui sa mergi direct si sa-l cumperi"
  • A testat, in sfarsit, cel mai mare SUV de la Skoda
  • "Ar trebui sa mergi direct si sa-l cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 30.193 de euro - conform configuratorului oficial.

Dezvelit publicului larg in urma cu circa cinci ani si jumatate, primul Kodiaq de la Skoda a primit de curand - la mijlocul primaverii lui 2021, un binemeritat facelift. Privita de la exterior, varianta imbunatatita a celui mai mare SUV din gama cehilor se remarca printr-un nou design la nivelul partii frontale, clientii avand la dispozitie inclusiv un set de faruri cu matrice de LED-uri - dupa cum precizam si anterior.

Skoda Kodiaq Facelift - Galerie Foto

Lista modificarilor aduse caroseriei cu o lungime de aproape 4.7 metri continua cu un spoiler spate si o pereche de stopuri subtil restilizate, constructorul cu sediul in Mlada Boleslav pregatind - printre altele, si cateva optiuni proaspete pentru jantele din aliaj, potrivit unui comunicat oficial de presa.

In interior - de cealalta parte a portierelor, noua Skoda Kodiaq Facelift se bucura si de un volan multifunctional cu doar doua spite, de instrumente de bord digitale si configurabile, de scaune ergonomice cu ventilatie si masaj. Din pachetul specific versiunii imbunatatite a celui mai mare SUV din gama cehilor nu lipsesc - totodata, nici display-ul central de 9.2 inch sau instalatia audio cu zece difuzoare Canton.

Sub capota, constructorul cu sediul in Mlada Boleslav dispune de doua benzinare si numai singur diesel - ce ofera, extrem de important de mentionat, prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte sau a unei cutii automate in sapte trepte, cu dublu ambreiaj, intre 150 si 245 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (181) Poze Skoda Kodiaq Facelift - Galerie Foto
mai multe