A testat, in sfarsit, masina camuflata in Opel. "Volkswagen a copiat asta"

A testat, in sfarsit, masina camuflata in Opel. "Volkswagen a copiat asta"
  • A testat, in sfarsit, masina camuflata in Opel
  • "Volkswagen a copiat asta"
Distribuie pe Facebook

La momentul de fata, clientii nu au la dispozitie decat o singura varianta de propulsie, care consta intr-un motor cu 204 cai pe rotile spate.

Surprins de-a lungul timpului in ipostaze dintre cele mai diferite, inclusiv camuflat in Opel sau deghizat in Kia, primul SUV cu propulsie suta la suta electrica din gama Volkswagen a debutat oficial in prima parte a toamnei trecute. Comercializat si pe piata din Romania, la preturi care pornesc - zilele acestea - de la aproape 44.000 de euro, noul ID.4 este disponibil momentan doar intr-o singura configuratie.

Vandut sub indicativul Pro Performance, respectivul meniul debuteaza cu un motor de 204 cai si 310 Nm, alimentat de o baterie cu capacitatea neta de 77 kWh.

VW ID.4

VW ID.4

VW ID.4

Dupa cum precizam si anterior, un sistem de tractiune spate completeaza pachetul tehnic caracteristic singurului Volkswagen ID.4 oferit la momentul de fata, formula cu pricina traducandu-se - cel putin teoretic - si printr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 8.5 secunde, o viteza maxima de 160 km/h si, nu in ultimul rand, o autonomie totala de pana la 522 de kilometri.

In schimb, pentru incarcarea bateriei mentionate anterior, in randurile de mai sus, intr-un regim de 5 - 80%, sunt necesare 38 de minute la o statie DC 125 kW.

Comercializat pe piata din Romania la preturi care pornesc - zilele acestea - de la aproape 44.000 de euro, asa cum precizam si la inceputul acestui material, primul SUV cu propulsie suta la suta electrica din gama Volkswagen a mai pregatit si o echipare extrem de generoasa. Mai precis, dotarea standard a noului ID.4 cuprinde chiar si faruri, plus stopuri cu LED, scaune fata incalzite, jante pe 19 inch etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2021