A testat, in sfarsit, masina care face suta in mai putin de doua secunde. Cat de rapida este, de fapt

A testat, in sfarsit, masina care face suta in mai putin de doua secunde. Cat de rapida este, de fapt
  • A testat, in sfarsit, masina care face suta in mai putin de doua secunde
  • Cat de rapida este, de fapt
Distribuie pe Facebook

Viteza maxima depaseste 400 de kilometri pe ora, au declarat anterior reprezentantii companiei producatoare.

Prezentata publicului larg la inceputul acestei luni, mult anticipata versiune de serie a conceptului C_Two de la Rimac este o bestie de masina. Acompaniata de un sistem de propulsie format din patru motoare electrice si un total de pana la 1.914 CP, extrema creatie pe nume Nevera necesita numai 1.97 secunde pentru a rezolva problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Lista atractiilor principale continua cu un sprint de la 0 la 300 de kilometri pe ora in doar 9.3 secunde si o viteza maxima de 412 kilometri pe ora, pe cand parcurgerea sfertului de mila nu ar trebui sa dureze mai mult de 8.6 secunde, conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de doua milioane de euro, in numai 150 de bucati, mult anticipata versiune de serie a conceptului C_Two de la Rimac se mai poate lauda si cu patru cutii de viteze, plus un sistem inteligent de tractiune integrala. O baterie de tip litiu-ion, cu capacitatea de 120 kWh, promite sa ofere o autonomie maxima de pana la 550 de kilometri.

Respectiva masina a mai pregatit, totodata, si o constructie din fibra de carbon, un pachet aerodinamic cu nenumarate elemente active, trei ecrane de inalta rezolutie si toata tehnologia necesara unui condus semi-autonom, potrivit comunicatului de presa de la momentul premierei mondiale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2021