Masina care face suta in mai putin de doua secunde bate un Ferrari de 1000 de cai de parca ar avea motor diesel. Video

Masina care face suta in mai putin de doua secunde bate un Ferrari de 1000 de cai de parca ar avea motor diesel. Video
  • Masina care face suta in mai putin de doua secunde bate un Ferrari de 1000 de cai de parca ar avea motor diesel
  • Acompaniata de patru motoare electrice si un total de pana la 1.914 CP, aceasta a reusit sa parcurga sfertul de mila in doar 8.62 secunde
Distribuie pe Facebook

Acompaniata de patru motoare electrice si un total de pana la 1.914 CP, aceasta a reusit sa parcurga sfertul de mila in doar 8.62 secunde.

Prezentata publicului larg chiar la jumatatea acestui an, cu aproximativ cinci zile in urma, mult anticipata varianta de serie a conceptului C_Two de la Rimac este o bestie de masina. Acompaniata de patru motoare electrice si un total de pana la 1.914 CP, extrema creatie pe nume Nevera are nevoie de doar 1.97 secunde pentru a rezolva problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Seria vestilor bune continua cu un sprint de la 0 la 300 de kilometri pe ora in numai 9.3 secunde, in timp ce viteza maxima se invarte in jurul valorii de 412 kilometri pe ora, mai reiese din informatiile si detaliile de ordin tehnic publicate recent.

Cat de rapida este insa cu adevarat mult anticipata varianta de serie a conceptului C_Two de la Rimac? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam din urmatorul material video, in care extrema creatie pe nume Nevera intalneste o masina acompaniata la randul ei de patru motoare: trei electrice si un benzinar cu doua turbine uriase, in opt cilindri, si capacitatea de 3.990 de centimetri cubi, daca este sa dam crezare companiei producatoare.

Este vorba, mai precis, despre noul Ferrari SF90 Stradale, un produs insotit de doar 1.000 de cai putere pe ambele punti si un pret si o viteza maxima de numai 340 de kilometri pe ora, disponibile la un pret de aproximativ 3 - 4 ori mai mic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2021