A testat, in sfarsit, noua Dacia Duster Facelift. "Nu gasesti asta decat pe masinile de lux"

A testat, in sfarsit, noua Dacia Duster Facelift. "Nu gasesti asta decat pe masinile de lux"
  • A testat, in sfarsit, noua Dacia Duster Facelift
  • "Nu gasesti asta decat pe masinile de lux"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare incep, la momentul de fata, de la o suma de doar 15.300 de euro - conform configuratorului de pe site-ul distribuitorului local.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape cinci ani, cea de-a doua generatie a celebrei masini comercializate de Dacia sub denumirea de Duster a primit recent, in prima parte a verii trecute, un binemeritat facelift. Oferita la preturi incepand de la circa 15.300 de euro, daca vine vorba despre piata din Romania, noua versiune a popularului produs de la Mioveni se remarca in special prin farurile cu lumini de zi stilizate sub forma literei Y, insa nici grila usor redesenata a radiatorului nu va trece complet neobservata; ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Aceeasi varianta imbunatatita a SUV-ului prezent in gama companiei Dacia se mai bucura - la exterior, si de cateva optiuni proaspete la nivel de jante, in timp ce meniul caracteristic departamentului interior cuprinde inclusiv un ecran central cu diagonala de opt inch, plus Apple CarPlay si Android Auto, potrivit ultimelor detalii si informatii oficiale.

Sub capota, cea mai recenta iteratie a popularului vehicul cunoscut sub denumirea de Duster isi va intampina clientii si cumparatorii de pe piata din Romania alaturi de doua benzinare turbo, marea batalie urmand a se da intre un propulsor cu trei cilindri, de 999 de centimetri cubi si 90 CP, si un I4 cu o capacitate cilindrica de 1.3 litri, sinonim cu 130 sau 150 CP. Lista unitatilor disponibile continua cu un I4 diesel, de 1.5 litri si 115 CP, cumparatorii putand opta si pentru o configuratie ECO-G, pe benzina, plus GPL, cu trei cilindri, o capacitate de 999 de centimetri cubi si 100 CP.

Livrarea valorilor maxime se va face - in functie si de optiunile selectate, fie numai catre rotile fata, fie catre ambele punti, prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte sau al unei cutii automate cu dublu ambreiaj, acompaniata la randul sau de un numar de sase trepte de viteza, conform configuratorului de pe site-ul distribuitorului local.

Distribuie pe Facebook
mai multe