A testat, in sfarsit, noua masina cu tractiune spate de la Volkswagen. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

A testat, in sfarsit, noua masina cu tractiune spate de la Volkswagen. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • A testat, in sfarsit, noua masina cu tractiune spate de la Volkswagen
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 58.281 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg cu aproape 40 de saptamani in urma, inca din primele zile ale lunii lui martie, mult anticipata versiune moderna a legendarului Bulli stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, cea dintai iteratie a gamei oferite de nemti sub numele de ID.Buzz iese numaidecat in evidenta prin caroseria disponibila, optional, in doua culori contrastante, seria vestilor bune continuand cu o pereche de faruri cu matrice de LED-uri si un set de jante cu diametrul de pana la 21".

In cabina, de cealalta parte a portierelor, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, acelasi Volkswagen bucurandu-se - la nivelul departamentului interior, si de un display central cu diagonala de zece inch. Nu lipsesc insa din meniu - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic, nici scaunele fata cu functie de incalzire, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii, pe doua zone, volanul multifunctional cu trei spite sau iluminarea ambientala cu 30 de culori.

Construit pe celebra platforma MEB a Grupului Volkswagen, primul ID.Buzz din istorie va pune la dispozitia cumparatorilor disponibil sa achite un pret de vanzare de cel putin 58.281 de euro, daca vine vorba cumva despre piata auto din Romania, doar o singura varianta de motorizare - cu reteta comercializata sub indicativul Pro mizand pe un motor electric cu 204 CP. Livrat alaturi de o baterie de 77 kWh pentru o viteza de top de numai 145 de kilometri pe ora si o autonomie totala de circa 417 kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2022