A testat, in sfarsit, noua masina de la Kia. "Se simte mai premium decat un Volkswagen"

A testat, in sfarsit, noua masina de la Kia. "Se simte mai premium decat un Volkswagen"
  • A testat, in sfarsit, noua masina de la Kia
  • "Se simte mai premium decat un Volkswagen"
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales - aparent, intre doua sisteme de propulsie electrificate si unul suta la suta electric.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an - inca de la finalul toamnei trecute, cea de-a doua generatie a nonconformistei masini vandute de Kia sub numele de Niro stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Disponibila la preturi incepand de la aproximativ 30.690 de euro - daca vine vorba cumva despre piata din Germania, aceasta se remarca numaidecat prin aspectul complet atipic al blocurilor optice frontale, insa adevarul este ca nici aripile laterale proeminente ori panourile vopsite de la nivelul montantilor posteriori nu vor trece neobservate.

Kia Niro

Kia Niro

In cabina - de cealalta parte a portierelor, clientii se vor bucura, fie in standard, fie optional, de la caz la caz, si de instrumente de bord digitale, de un ecran central de dimensiuni generoase, de scaune ventilate, o instalatie audio de la Harman Kardon si lumini ambientale, potrivit configuratorului oficial.

Daca vine vorba - in schimb, despre gama de motorizari, cea de-a doua generatie a nonconformistei masini vandute de Kia sub numele de Niro propune, mai mult sau mai putin surprinzator, doar doua sisteme de propulsie electrificate si unul suta la suta electric. Drept urmare, persoana de la volan va avea la dispozitie - in functie si de varianta aleasa: HEV, PHEV ori BEV, undeva in jurul a 141, 183 sau chiar 204 CP, conform ultimelor informatii prezentate publicului larg, astfel ca sprintul de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, va dura, teoretic, si 7.8 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Kia Niro
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2022