A testat, in sfarsit, noul coupe cu patru usi si tractiune spate de la Hyundai. "Ar trebui sa-l treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, noul coupe cu patru usi si tractiune spate de la Hyundai. "Ar trebui sa-l treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, noul coupe cu patru usi si tractiune spate de la Hyundai
  • "Ar trebui sa-l treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la aproximativ 43.900 de euro. Conform configuratorului oficial.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an - inca din prima parte a verii trecute, noul Hyundai Ioniq 6 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Conceput special pentru a concura impotriva unor autoturisme precum Tesla Model 3, respectivul automobil ia forma unui coupe cu patru portiere, cu flaps-uri active la nivelul partii frontale si - optional, camere video instalate in locul oglinzilor laterale, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Lista atractiilor exterioare continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu doua eleroane posterioare si jante din aliaj cu diametrul de pana la 20 de inch, in timp ce reteta caracteristica departamentului interior debuteaza cu un display color masiv, impartit in doua zone de lucru. Nu lipsesc insa din peisaj, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi ori exagera cu nimic, nici scaunele ventilate, bancheta cu functie de incalzire, instalatia audio de inalta fidelitate - marca Bose.

Oferit pe platforma E-GMP, noul Ioniq 6 este disponibil, pe piata din Germania, in trei configuratii diferite, lista cu optiuni pusa la dispozitia potentialilor cumparatori incepand cu o versiune RWD de 151 de cai putere - livrata alaturi de o baterie de 53 kWh. Aceiasi clienti vor mai putea opta si pentru doua variante cu o baterie de 77.4 kWh, marea batalie urmand a se da intre o savoare cu 229 CP pe puntea spate si o aroma cu 325 de cai putere, plus tractiune integrala.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2023