A testat, in sfarsit, versiunea cu motor pe benzina. "Un propulsor diesel este mai potrivit pentru acest tip de masina"

A testat, in sfarsit, versiunea cu motor pe benzina. "Un propulsor diesel este mai potrivit pentru acest tip de masina"
  • A testat, in sfarsit, versiunea cu motor pe benzina
  • "Un propulsor diesel este mai potrivit pentru acest tip de masina"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 96.800 de euro, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, cea mai recenta iteratie a gamei comercializate sub numele de Audi Q7 se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta SQ7, disponibila la vanzare inclusiv pe piata din Romania - de la 96.791 de euro.

Oferita initial compania unui propulsor V8 diesel, de patru litri si undeva in jurul a 435 de cai putere, respectiva masina se bucura in prezent de serviciile unui motor V8 pe benzina - la randul lui de patru litri.

Lista atractiilor principale culmineaza cu puterea maxima de 507 CP - care, odata livrata tuturor celor patru roti, se "transforma" intr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora 4.1 secunde. Acelasi SQ7 TFSI se mai poate lauda, potrivit oficialilor marcii Audi, si cu o viteza de top limitata (electronic) la 250 km/h, daca mai trebuia cumva mentionat.

Dezvoltata special pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X5 M50i si Mercedes-AMG GLE53, respectiva masina mai are de anuntat - pe plan tehnic, si un consum mediu de aproximativ 12 la suta.

Comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la 96.791 de euro - asa cum precizam si anterior, versiunea Audi SQ7 TFSI ofera in standard faruri cu LED si jante pe 20 de inch. Aceeasi varianta de performanta se mai bucura - totodata, si de o tapiterie din piele, de suspensie pe aer, scaune (fata) cu actionare electrica si functie de incalzire etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2021