Au testat, in sfarsit, noua Skoda Octavia 4. "E singura masina de care ai nevoie"

Au testat, in sfarsit, noua Skoda Octavia 4. "E singura masina de care ai nevoie"
  • Au testat, in sfarsit, noua Skoda Octavia 4
  • "E singura masina de care ai nevoie"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la aproape 20.000 de euro pentru versiunea hatchback, in timp ce varianta Combi costa cu putin peste 1.000 de euro mai mult.

Lansata cu surle si trambite la sfarsitul anului 2019, cea mai noua generatie a celebrei Skoda Octavia este disponibila zilele acestea la vanzare inclusiv pe piata din Romania. Conform configuratorului de pe site-ul importatorului local, preturile pornesc de la numai 19.973 de euro pentru versiunea hatchback, in timp ce varianta Combi este cu doar 1.031 de euro mai scumpa , la 21.004 euro.

Daca vine vorba, in schimb, despre gama de motorizari disponibila, ei bine... clientii au momentan la dispozitie nici mai mult, nici mai putin de trei optiuni - dintre care doua benzinare si un singur diesel.

In ceea ce priveste alegerea unitatilor TSI, marea batalie se va da intre un motor cu trei cilindri in linie, de un litru, plus 110 CP, si un propulsor I4 cu capacitatea de 1.5 litri, ce dezvolta 150 CP. Pentru amatorii de TDI-uri, generatia cu numarul patru a celebrei Skoda Octavia a pregatit, la momentul de fata, o unitate de doi litri si 115 sau, din nou, 150 CP, in functie de preferintele cumparatorului, evident.

Cu exceptia versiunii 2.0 TDI de 150 CP, care se bucura in standard ce serviciile celebrei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj de la VW, fiecare varianta ofera exclusiv o cutie manuala.

Echiparea standard include, chiar si in cazul celei mai accesibile Skoda Octavia de ultima generatie, faruri si stopuri Basic LED, Front Assistant, limitator de viteza, bancheta spate rabatabila fractionat, KESSY GO, scaune fata incalzite si display central cu diagonala de opt inch, printre multe altele. Acum, daca si merita efortul financiar, aflam chiar din urmatorul material video, semnat Carwow.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2020