Au testat, in sfarsit, noul Mercedes S-Class. "Nu mai vreau sa ma dau jos de-aici"

Au testat, in sfarsit, noul Mercedes S-Class. "Nu mai vreau sa ma dau jos de-aici"
  • Au testat, in sfarsit, noul Mercedes S-Class
  • "Nu mai vreau sa ma dau jos de-aici"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, lista de preturi incepe de la peste 102.000 euro si nu include costul eventualelor dotari / echipamente optionale.

Unul dintre cele mai asteptate automobile ale anului 2020, noul Mercedes S-Class a debutat oficial, in premiera mondiala, dupa nenumarate filme si fotografii spion, la inceputul lunii septembrie. Cand a reusit sa starneasca o adevarata nebunie, mai ales din cauza / datorita interiorului redesenat de la zero, care a renuntat la marea majoritate a comenzilor fizice si a optat pentru un display central absolut urias.

Multe controverse si discutii in contradictoriu au starnit inclusiv blocurile optice, in special stopurile orizontale vizibil inspirate de actuala generatie a gamei CLS.

Si daca discutam despre lumini, aceleasi stopuri ale noului Mercedes S-Class se mai pot lauda si cu un efect 3D, plus diferite animatii. Principala atractie, cel putin la capitolul anterior mentionat, o reprezinta insa farurile digitale disponibile in mod optional, care folosesc peste un milion de micro-oglinzi nu doar pentru a ilumina la perfectie drumul, ci chiar si pentru a proiecta diferite simboluri pe asfalt.

Pasionatii de tehnologie de ultima ora vor putea experimenta inclusiv instrumente de bord digitale cu mod de afisare 3D, sistem audio de inalta fidelitate 4D etc.

Disponibil la vanzare, pe piata din Romania, la preturi incepand de la peste 102.000 de euro, noul Mercedes S-Class a mai pregatit, totodata, si un afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, un sistem activ de lumini ambientale, primul airbag frontal pentru ocupantii locurilor spate, suspensie pe aer care ridica instant garda la sol in cazul unui impact lateral, scaune cu masaj, motorizari electrificate. Si multe altele.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 16 Decembrie 2020