Au testat, in sfarsit, noul Volkswagen Golf GTI. "Arata de parca ar avea o singura spranceana"

Au testat, in sfarsit, noul Volkswagen Golf GTI. "Arata de parca ar avea o singura spranceana"
  • Au testat, in sfarsit, noul Volkswagen Golf GTI: "Arata de parca ar avea o singura spranceana"
  • Pe piata din Romania, hot-hatch-ul companiei cu sediul in Wolfsburg porneste de la peste 32.700 de euro
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, hot-hatch-ul companiei cu sediul in Wolfsburg porneste de la peste 32.700 de euro.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, la sfarsitul lui octombrie 2019, cel mai recent Volkswagen Golf din istorie se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, asa cum era, de altfel, de asteptat, si o varianta de performanta pe nume GTI, a carei propulsie este asigurata de un benzinar turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri.

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

Lansata cu surle si trambite in ultimele zile ale iernii trecute, odata cu noul Golf GTE, respectiva masina vine cu 245 de cai si 370 de Nm pe puntea fata, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza aproximativ 6.3 secunde, potrivit primelor informatii oficiale date publicitatii.

Cel mai recent Volkswagen Golf GTI din istorie, al carui pret de pornire pentru piata din Romania se ridica la 32.773 de euro, a pregatit cateva bunatati si la nivelul aspectului vizual, seria atractiilor principale debutand cu spoilerele agresiv stilizate si jantele cu design unic. Nu lipsesc insa din meniu, de asemenea, nici pragurile laterale proeminente, evacuarea dubla sau scaunele sport cu tapiterie tartan.

Respectiva masina se bucura in stnadard, conform configuratorului de pe site-ul importatorului local, inclusiv de o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus volan multifunctional in trei spite, faruri cu LED, stopuri cu LED, iluminare ambientala in 30 de culori diferite etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze VW Golf GTI - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2020