Daca n-ai bani de M5, asta ar putea fi masina TA. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Daca n-ai bani de M5, asta ar putea fi masina TA. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Daca n-ai bani de M5, asta ar putea fi masina TA
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 91.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de patru ani si trecuta, recent, printr-un binemeritat facelift, cea mai recenta generatie a masinii cunoscute publicului sub denumirea de BMW Seria 5 se vinde, la momentul actual, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, zilele acestea, la dispozitia potentialilor clienti se numara inclusiv o varianta M550i xDrive, animata de un motor V8 twin-turbo.

Este vorba, mai precis, despre un benzinar de 4.4 litri si undeva in jurul a 530 de cai putere, care lucreaza alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Drept urmare, aceeasi versiune M550i xDrive a noului BMW Seria 5 Facelift are nevoie de doar 3.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Viteza maxima este, deloc surprinzator, limitata electronic la pragul celor 250 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu al respectivei variante variaza intre 10.4 si 10.7 litri de carburant la 100 de kilometri, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Seria vestilor bune continua la nivel estetic, acolo unde lista ingredientelor magice cuprinde inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj cu design unic si dimensiuni generoase.

Asa cum precizam si anterior, cea mai recenta iteratie a masinii comercializate sub denumirea de BMW Seria 5 se vinde, pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 50.000 de euro. Clientii versiunii de performanta M550i xDrive vor avea insa de scos din buzunare de la 91.095 de euro in sus, varianta in cauza pregatind si o nesfarsita lista cu dotari disponibile in mod optional, contracost.

Distribuie pe Facebook
mai multe