Daca nu vrei s-auzi de Seria 5 sau A6, asta e masina ta. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Daca nu vrei s-auzi de Seria 5 sau A6, asta e masina ta. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Daca nu vrei s-auzi de Seria 5 sau A6, asta e masina ta: "ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 53.400 de euro, potrivit configuratorului oficial
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 53.400 de euro, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de patru ani, la inceputul lui 2016, cea de-a cincea generatie a germanului Mercedes E-Class a primit de curand un facelift major. Dezvelita oficial chiar in prima parte a lunii martie, noua masina a reusit sa starneasca nenumarate controverse - in special din pricina design-ului exterior, cu mai multe detalii si elemente inspirate / imprumutate de la primul A-Class Sedan din istorie.

Mercedes-Benz E-Class facelift

Mercedes-Benz E-Class facelift

Mercedes-Benz E-Class facelift

Pe piata din Romania, asa cum precizam si anterior, lista de preturi porneste de la 53.430 de euro, cu versiunea de baza 200 mizand pe un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si tehnologie MHEV, capabil sa livreze rotilor aflate pe puntea spate, exclusiv printr-o cutie automata cu noua rapoarte, pana la 211 cai putere.

Daca vine vorba despre dotarea standard, in schimb, cea mai accesibila varianta a noii game Mercedes E-Class dispune inclusiv de tapiterie din stofa, plus jante pe 17 inch. Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, totodata, si farurile cu tehnologie LED, climatizarea automata THERMATIC, radio-ul digital, navigatia pe HDD, sistemul de infotainment MBUX, dar si scaunele fata cu functie de incalzire, bancheta spate rabatabila etc.

Vopseaua metalizata, tractiunea integrala sau instalatia audio de la Burmester se numara printre echipamentele optionale, disponibile contracost, clientii cu dare de mana putand comanda masina germana care concureaza impotriva unor produse precum Audi A6 ori BMW Seria 5 si in compania unor motorizari mai potente.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Mercedes-Benz E-Class facelift
mai multe