Primele masini au ajuns pe strazile din Europa. Cum arata in realitate

Primele masini au ajuns pe strazile din Europa. Cum arata in realitate
  • Primele masini au ajuns pe strazile din Europa
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Noua generatie are motor aspirat de 5.0 litri si 460 de cai. Pe piata din Romania, preturile pornesc de la exact 59.000 de euro.

Prezentata publicului larg la inceputul verii trecute, mult anticipata versiune de performanta Ford Mustang Mach 1 stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior spre interior, aceasta iese numaidecat in evidenta prin prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata, insa nici difuzorul posterior imprumutat de la Shelby GT500 sau jantele din aliaj cu design unic nu vor trece neobservate.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu o grila restilizata pentru radiator si un eleron subtil destinat portbagajului. La interior, in schimb, de cealalta parte a portierelor, seria vestilor bune cuprinde inclusiv scaune sport, volan in trei spite si nenumarate dotari si echipamente premium, de lux.

Disponibila la vanzare, pe piata din Romania, la preturi incepand de la 59.000 de euro, mult anticipata versiune de performanta Ford Mustang Mach 1 ascunde in compartimentul motor un benzinar aspirat cu opt cilindri in V, de cinci litri si 480 de cai putere. Livrarea valorilor maxime se face exclusiv catre rotile de pe puntea spate, fie printr-o transmisie manuala, fie prin intermediul unei cutii automate.

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED, jante din aliaj pe 19 inch, diferential cu alunecare limitata. Fara costuri suplimentare sunt oferite si suspensia MagneRide, sistemul de franare Brembo, senzorii de parcare, ceasurile de bord digitale si configurabile, instalatia audio B&O etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2021