L-au testat, in sfarsit, in lumea reala. Noul lor model ameninta serios suprematia BMW, Audi si Mercedes

L-au testat, in sfarsit, in lumea reala. Noul lor model ameninta serios suprematia BMW, Audi si Mercedes
  • Noul Volvo XC40 porneste in Romania de la 40.783 euro
  • Versiunea de baza ofera un diesel de doi litri si 190 CP
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv un sistem 4x4
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la 40.783 de euro. Versiunea de baza ofera o motorizare diesel de 190 CP, un sistem de tractiune integrala si tapiterie din piele, printre multe altele.

Anuntat cu mare fast la sfarsitul lunii septembrie si intrat de curand in productia de serie, noul Volvo XC40 vine astazi sa ne demonstreze de ce anume este in stare. Ajuns pe mainile jurnalistilor carwow, SUV-ul companiei suedeze cauta sa ne arate ca este un rival de temut pentru modelele similare de la Audi, BMW si Mercedes.

Inaintea primelor concluzii de la volanul celui mai recent automobil din Goteborg, tinem sa reamintim ca acesta este disponibil la vanzare pe piata din Romania in schimbul unui minim de 40.783 euro. Versiunea de baza ofera un 2.0 diesel de 190 CP, cuplata la o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Echiparea standard, include, dupa cum precizam si anterior de altfel, jante din aliaj pe 18 inch, faruri cu tehnologie LED sau tapiterie din piele. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici climatizarea automata, franarea autonoma de urgenta ori sistemul multimedia compus dintr-un display cu diagonala de noua inch si opt difuzoare.

Exceptand varianta de motorizare D4 AWD, noul Volvo XC40 mai este comercializat pe piata din Romania - cel putin la momentul de fata, si alaturi de un benzinar 2.0 de 250 CP. Si de-aceasta data pachetul tehnic cuprinde o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, insa pretul porneste de la 43.099 euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2017