Masina care face Golf GTI sa tremure de frica. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Masina care face Golf GTI sa tremure de frica. "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Masina care face Golf GTI sa tremure de frica
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile pornesc de la putin peste 41.900 de euro - conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an si jumatate, cea mai noua generatie a gamei comercializate de SEAT sub denumirea (de) Leon se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de inalta performanta Cupra Leon 300, oferita in compania unui motor turbo de doi litri si undeva in jurul a 300 de cai putere.

Cupra Leon - Galerie foto

Cupra Leon - Galerie foto

Disponibila si pe piata auto din Romania - la preturi care pornesc de la putin peste 41.900 de euro, respectiva masina beneficiaza in standard de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.7 secunde.

Reteta specifica versiunii Cupra Leon 300 continua cu un sistem de tractiune fata, plus o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora. Farurile Full-LED, instalatia de climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone, dar si instrumentele de bord digitale sau display-ul central cu diagonala de aproximativ 25.4 centimetri sunt, de asemenea, standard in cazul variantei de inalta performanta din gama SEAT Leon.

Seria vestilor bune continua cu spoilerele agresiv stilizate si jantele din aliaj de cel putin 19 inch - care, impreuna cu pragurile proeminente, evacuarea cvadrupla si volanul multifunctional cu parte inferioara plata si chiar padele pentru schimbarea vitezelor scot din anonimat respectiva masina.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (118) Poze Cupra Leon - Galerie foto
mai multe