Masina care face Volkswagen sa tremure de frica: "Pur si simplu demoleaza Golf-ul"

Masina care face Volkswagen sa tremure de frica: "Pur si simplu demoleaza Golf-ul"
  • Masina care face Volkswagen sa tremure de frica
  • "Pur si simplu demoleaza Golf-ul"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 23.400 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata in prima parte a primaverii trecute, actuala generatie a masinii oferite de compania Peugeot sub numele de 308 stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin design-ul SF al partii din fata, insa adevarul este ca nici blocurile optice posterioare unite cu o banda neagra nu vor trece complet neobservate - ba dimpotriva, am putea spune.

Peugeot 308 - Galerie foto

Peugeot 308 - Galerie foto

Reteta specifica departamentului vizual continua cu aripi laterale atent sculptate si jante de pana la 18 inch, in timp ce amatorii de tehnologie moderna se vor bucura - odata ajunsi la interior, si de instrumente de bord digitale, de un display central de dimensiuni generoase si comenzi tactile configurabile.

Disponibila si pe piata din Romania - in schimbul unei sume care porneste de la 23.400 de euro, conform configuratorului oficial, actuala generatie a masinii oferite de compania Peugeot sub numele de 308 va pune la dispozitia cumparatorilor sai inclusiv o gama de motorizari extrem de variata. Cu varianta de baza bucurandu-se de serviciile unui benzinar in doar trei cilindri - de 1.2 litri si 110 CP.

Respectiva unitate isi va intampina clientii si intr-o versiune cu 130 CP, de o resursa similara dispunand si persoanele ce au optat pentru motorul diesel cu o capacitate de 1.5 litri - in patru pistoane, de aceasta data, lista cu optiuni cuprinzand si doua configuratii PHEV: una de 180 CP, cealalta cu 225 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (127) Poze Peugeot 308 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2022