Masina care face VW Golf GTI sa tremure de frica. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Masina care face VW Golf GTI sa tremure de frica. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Masina care face VW Golf GTI sa tremure de frica
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la peste 33.600 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu mai bine de doi ani - inca de la sfarsitul iernii lui 2019, mult anticipata versiune imbunatatita a actualului Hyundai i30 se vinde, zilele acestea, in numeroase savori si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regaseste - mai nou, si o varianta de performanta pe nume i30 N, insotita de un motor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de aproape 2.000 de centimetri cubi.

Hyundai i30 N Facelift

Hyundai i30 N Facelift

Disponibila la preturi incepand de la circa 33.650 de euro - daca vine vorba, cumva, despre piata din Germania, respectiva masina isi intampina clientii in doua arome diferite: cu doar 250 sau 280 de cai sub capota.

Comercializata sub indicativul i30 N Performance, aceasta din urma este oferita - la randul sau, in doua versiuni: alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte sau, contra cost, cu o cutie automata in opt trepte, de tip DCT. Varianta cu 280 CP a noului hot-hatch produs de Hyundai se mai poate lauda - comparativ cu savoarea de baza, si cu un diferential electronic, frane mai mari, evacuare sport si nu numai.

In functie de varianta aleasa, timpul necesar rezolvarii problemei sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora variaza - cu acceleratia la podea, intre 6.4 si 5.4 secunde, viteza maxima fiind limitata in toate cazurile la 250 km/h.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Hyundai i30 N Facelift
mai multe