Masina cu sase tobe de esapament. Cum arata in realitate

Masina cu sase tobe de esapament. Cum arata in realitate
  • Masina cu sase tobe de esapament
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.6 litri livreaza - exclusiv rotilor de pe puntea spate, undeva in jurul a 600 de cai si 840 de Newton-Metri.

Prezentata publicului larg acum mai bine de sase ani, masina pe care compania Rolls-Royce o comercializeaza sub denumirea (de) Dawn se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta pe nume Black Badge, acompaniata de diferite elemente de caroserie finisate in negru - daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu jantele uriase din aliaj si evacuarea cu doua ornamente specifice - in spatele careia se ascund cate trei tevi de esapament, dupa cum reiese si din urmatorul material video, pe cand reteta de la interior cuprinde inclusiv instrumente de bord cu design analog, plus materiale de calitate superioara, evident.

Daca vine vorba - in schimb, despre pachetul tehnic, actualul Dawn Black Badge isi va intampina clientii alaturi de o motorizare cu 12 cilindri in V si capacitatea de 6.6 litri. Insotita de un sistem de supraalimentare compus din doua turbine, aceasta ii confera impozantei masini din portofoliul companiei Rolls-Royce undeva in jurul a 600 de cai si 840 de Newton-Metri - daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora promite sa isi gaseasca rezolvarea - drept urmare, intr-un timp mai mic de cinci secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima limitata electronic, mai mult sau mai putin surprinzator, la 250 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe