Noua generatie arata ca un OZN. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Noua generatie arata ca un OZN. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Noua generatie arata ca un OZN
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la exact 52.245 de euro - conform datelor de pe site-ul importatorului local.

Anuntata in urma cu circa jumatate de an, mult anticipata generatie cu numarul doi a gamei oferite de Lexus sub denumirea (de) NX stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca numaidecat prin grila supradimensionata de la nivelul partii frontale, insa nici nenumaratele piese si elemente proeminente ale profilului lateral nu vor trece intocmai neobservate.

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Lexus NX - Galerie foto

Lista atractiilor principale continua cu jantele din aliaj cu un diametru de pana la 20 de inch si blocuri optice posterioare unite cu banda iluminata de LED-uri - insotite, de cealalta parte a portierelor, de o pereche de display-uri color pentru afisarea tuturor functiilor si informatiilor, daca mai trebuia precizat.

Sub capota - dupa cum mentionam si anterior, la momentul lansarii oficiale, mult anticipata generatie cu numarul doi a gamei oferite de Lexus sub denumirea (de) NX isi va intampina clientii alaturi de diferite optiuni, oferta specifica pietei din Romania cuprinzand inclusiv primul sistem de propulsie PHEV din istoria marcii. Ce combina un benzinar aspirat de 2.5 litri si doua motoare electrice pentru 309 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (216) Poze Lexus NX - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 18 Noiembrie 2021