Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm! "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"

Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata: are motor care se tureaza pana la 9000 rpm! "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
  • Noua masina de strada de la Porsche e nebunie curata
  • Are motor care se tureaza pana la 9000 rpm!
  • "Ar trebui sa mergi direct si s-o cumperi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 152.827 euro - conform configuratorului oficial.

Dezvelita publicului larg in urma cu circa jumatate de an, noua varianta de top a masinii comercializate de Porsche sub numele de 718 Cayman stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, versiunea oferita sub indicativul GT4 RS se remarca numaidecat prin ingredientele inspirate din lumea sporturilor cu motor - lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv aripi fata ventilate si eleron posterior de dimensiuni mai mult decat generoase, in timp ce interiorul se bucura, la randul sau, de un tratament similar, cumparatorii avand posibilitatea de a opta si pentru un roll cage realizat din titan - dupa cate se pare.

Porsche 718 Cayman GT4 RS - Galerie foto

Porsche 718 Cayman GT4 RS - Galerie foto

Porsche 718 Cayman GT4 RS - Galerie foto

Seria vestilor bune continua cu o suspensie special conceputa si discuri de franare uriase, respectivelor elemente alaturandu-li-se - in rolul ciresei de pe tort, un motor aspirat cu sase cilindri si o capacitate de patru litri, ce se tureaza pana la 9.000 de rotatii pe minut si, potrivit unui comunicat de presa, lucreaza alaturi de o cutie PDK cu sapte rapoarte pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 500 de cai putere - de unde si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.4 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea, cu acceleratia la podea, pana la o viteza maxima de 315 kilometri pe ora.

Vanduta si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la 152.827 euro, noua varianta de top a masinii comercializate de Porsche sub numele de 718 Cayman se bucura, in standard, si un set de jante din aluminiu forjat - cu un diametru de 20 de inch. Versiunea oferita sub indicativul GT4 RS a mai pregatit si o pereche de faruri cu tehnologie Bi-Xenon, stopuri si lumini de zi cu LED, tapiterie din piele, plus Race-Tex, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, instrumente de bord partial digitale, volan multifunctional cu marcaj de culoare galbena la ora 12 si padele pentru schimbarea treptelor de viteza etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Porsche 718 Cayman GT4 RS - Galerie foto
mai multe