OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 50.605 euro. Conform configuratorului local.

Dezvelit publicului larg la finele toamnei trecute, cu mai bine de jumatate de an in urma, primul autoturism cu propulsie electrica din istoria companiei Toyota stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privit de la exterior la interior, modelul oferit de producatorul japonez sub denumirea bZ4X se remarca in special prin multiplele ornamente de culoare neagra de la nivelul caroseriei, numeroase priviri urmand sa atraga insa, inutil de adaugat, si blocurile optice unite cu banda cromata, daca vine vorba cumva despre faruri, respectiv iluminata - in cazul stopurilor, dar si jantele cu diametrul de pana la 20".

In cabina, departe de privirile curiosilor, clientii si cumparatorii automobilului nipon vor putea experimenta - fie in standard, fie optional, de la caz la caz, in functie si de versiunea de echipare aleasa, si un ecran central de dimensiuni generoase, scaune ventilate, bancheta incalzita, instrumente de bord digitale, instalatie audio de la JBL si incarcare wireless a telefonului mobil. Din meniu nu lipsesc - dupa cate se spune, nici pilotul automat adaptiv, asistentul pentru mentinerea benzii de mers, franarea autonoma de urgenta, cu functii de detectare a pietonilor, a biciclistilor si, mai mult ori mai putin surprinzator, a motociclistilor etc.

Comercializat pe piata din Romania la preturi incepand de la aproape 50.605 euro, primul vehicul cu propulsie electrica de la Toyota este disponibila in doua variante diferite de performanta - cu numai unul singur sau doua motoare in echipare. Prin urmare, gama cunoscuta sub numele de bZ4X va pune la dispozitia persoanelor de la volan fie doar - cu ghilimelele de rigoare, 204 cai putere, fie undeva in jurul a 217 cai putere, cu optiunea din urma bucurandu-se, daca mai trebuia cumva adaugat, si de beneficiile sinonime cu prezenta in peisaj a tractiunii integrale, configuratia de baza fiind, in schimb, 4x2.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2022