Toti il lauda si il compara cu primul Golf GTI. TEST DE ACCELERATIE cu noul up! GTI si al sau motor in trei cilindri

Toti il lauda si il compara cu primul Golf GTI. TEST DE ACCELERATIE cu noul up! GTI si al sau motor in trei cilindri
  • Noul up! GTI a fost lansat anul trecut
  • Are un motor TSI de 1.0 litru, capabil de 115 cai putere
  • Cantareste numai 997 de kilograme
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lansat anul trecut o versiune de performanta pentru micutul up!. Acesta a fost primit foarte bine de catre clienti si vine alaturi de un propulsor cu trei cilindri de 1.0 litru TSI.

Noul Volkswagen up! GTI este fara indoiala alegerea perfecta pentru cei care isi cauta o masina agila, sportiva, cu care sa se strecoare prin traficul aglomerat al marilor orase. La exterior, citadina are mai multe elemente clasice ale unui GTI, printre care spoiler cu prize suplimentare de aer sau grila cu celebra dunga rosie orizontala, dar si un propulsor destul de atractiv sub capota.

Este vorba despre unitatea TSI de 1.0 litru, cu trei cilindri in linie, care dezvolta 115 cai putere si 230 Nm cuplu. Nu este mult dupa standardele mini hot-hatch-urilor din ziua de azi, insa avand in vedere greutatea de numai 997 de kilograme a up!-ului, este suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 8.8 secunde si pentru o viteza maxima de 197 de km/h.

Daca esti curios cum se traduc toate aceste cifre in viata reala, atunci da play clipului video de mai jos si pregateste-te sa fii uimit de micutul up! GTI.

Distribuie pe Facebook
mai multe