Toyota ofera pentru prima data masina asta! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

Toyota ofera pentru prima data masina asta! "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • Toyota ofera pentru prima data masina asta!
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 17.247 de euro, conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu mai bine de-un an, prima Toyota Yaris Cross din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, noua masina de clasa B se remarca in special prin capota atent sculptata a motorului, insa adevarul este ca nici farurile supradimensionate sau luminile de zi instalate pe verticala nu vor trece complet neobservate - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Toyota Yaris Cross - Galerie foto

Toyota Yaris Cross - Galerie foto

Toyota Yaris Cross - Galerie foto

Lista ingredientelor care compun reteta de la nivelul caroseriei continua cu diferite detalii finisate intr-o nuanta mata de negru si stopuri unite cu o banda iluminata de LED-uri, pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv instrumente de bord partial digitale si un display central de pana la noua inch.

Noua Toyota Yaris Cross se mai poate mandri, de aceasta data in compartimentul motor, si cu un sistem de propulsie hybrid. Compus dintr-o motorizare aspirata cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri, pe benzina - care lucreaza alaturi de una sau doua unitati electrice pentru a livra, fie doar rotilor fata, fie ambelor punti, o putere combinata de aproximativ 116 cai, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Respectiva masina de clasa B mai este disponibila la vanzare, de asemenea, si intr-o varianta clasica, fara electrificare, versiunea in cauza bucurandu-se la randul sau de un benzinar aspirat cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1.5 litri, ce promite sa puna la dispozitia clientilor undeva in jurul a 125 CP.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (106) Poze Toyota Yaris Cross - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2022