VIDEO: Top Gear ne face turul noului Renault Megane RS Trophy-R, masina cu tractiune fata care costa cat un Porsche

VIDEO: Top Gear ne face turul noului Renault Megane RS Trophy-R, masina cu tractiune fata care costa cat un Porsche
  • Britanicii de la Top Gear ne fac turul noului Megane RS Trophy-R
  • Hot-hatch-ul Renault costa in versiunea de top circa 72.000 de lire
  • Productia celei mai rapide masini FWD de pe Nurburgring e limitata
Distribuie pe Facebook

O masina cu tractiune fata care costa cat un Porsche? Exista: fa cunostinta cu noul Renault Megane RS Trophy-R!

Dezvelit oficial la mijlocul acestei veri, noul Renault Megane RS Trophy-R este in prezent cea mai rapida masina cu tractiune fata din istoria celebrului circuit de la Nurburgring.

Atunci cand vine insa vorba despre hot-hatch-ul francezilor, parca si mai interesant decat performantele in sine este... pretul de vanzare. De 51.140 de lire, dupa cum precizam in urma cu doua luni si jumatate.

Noul Renault Megane RS Trophy-R este, drept urmare, aproape la fel de scump precum un Porsche 718 Cayman T, model care vine cu motor central si 300 de cai putere pe puntea spate.

In cazul in care punem la socoteala si echipamentele optionale ale hot-hatch-ul francez, ce totalizeaza peste 20.000 de lire, situatia se complica si mai mult. Ajungem la o nota de plata de aproximativ 72.000 de lire...

... care impinge noul Renault Megane RS Trophy-R in segmentul modelului Porsche 718 Cayman GT4, o bijuterie echipata - printre altele - si cu un benzinar aspirat in sase cilindri.

Revenind la reteta hot-hatch-ului francez, trebuie precizat ca aceasta nu va fi oferita decat in 500 de exemplare. Una dintre masinile respective a ajuns de curand pe mana celor de la Top Gear, care ne face un tur detaliat.

Distribuie pe Facebook
mai multe