Clientii nu se mai satura de masina asta. In doi ani, SKODA a vandut deja 250.000 de exemplare

Clientii nu se mai satura de masina asta. In doi ani, SKODA a vandut deja 250.000 de exemplare
  • Este Karoq-ul cu numarul 250.000
  • A intrat in productie in iulie 2017
  • Costa cel putin 20.362 de euro in Romania
Distribuie pe Facebook

Skoda Karoq a atins borna de 250.000 de exemplare comercializate. SUV-ul cehilor a intrat pe linia de asamblare in iulie 2017 si recent a primit cateva imbunatatiri, inclusiv o noua motorizare diesel.

In 2016, constructorul din Mlada Boleslav s-a decis oficial sa intre in segmentul SUV-urilor odata cu lansarea lui Kodiaq. In acelasi an, modelul pe care l-am testat si noi cu ceva timp in urma, a fost desemnat "Cea mai buna masina de familie din lume" de catre publicatia Top Gear.

Skoda Karoq

Vazand succesul de care se bucura Kodiaq, Skoda a revenit anul urmator cu un al doilea SUV, de aceasta data de dimensiuni mai mici decat primul. Este vorba despre Karoq, un crossover compact dezvoltat pe arhitectura MQB a grupului Volkswagen si inlocuitorul oficial al lui Yeti.

Skoda Karoq

Primele exemplare au inceput sa apara pe piata in iulie 2017, fiind asamblate la uzina din Kvasiny. Din 2018, mai exact din luna ianuarie, Karoq a ocupat si liniile de asamblare a uzinei din Mlada Boleslav.

Skoda Karoq

Acum, Skoda anunta ca a comercializat exemplarul cu numarul 250.000, o performanta de laudat avand in vedere ca au trecut putin peste doi ani de la lansarea pe piata. Finisat in nuanta Black Magic, Karoq-ul cu numarul 250.000 este echipat cu un motor pe benzina de 1.0 litru si 115 cai putere.

Skoda Karoq

Michael Oeljeklaus, membru in cadrul departamentului de productie si logistica Skoda, a declarat ca "Aceasta borna este o dovada a popularitatii modelului Karoq. Iar faptul ca aceasta valoare a fost atinsa in doar doi ani de la startul productiei subliniaza importanta lui Karoq in gama Skoda."

Skoda Karoq

In Romania, Skoda Karoq are un pret de pornire de 20.362 euro cu TVA. Varful de gama este Karoq Scout cu motor TDI de 2.0 litri si tractiune integrala, care costa cel putin 32.160 de euro la noi in tara.

Skoda Karoq

Skoda Karoq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Skoda Karoq
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 24 Septembrie 2019