Inca o palma data haterilor. O Dacie a fost a treia cea mai vanduta masina din Europa in 2021

Inca o palma data haterilor. O Dacie a fost a treia cea mai vanduta masina din Europa in 2021
  • Inca o palma data haterilor
  • O Dacie a fost a treia cea mai vanduta masina din Europa in 2021
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la suma de 9.650 de euro, conform configuratorului local.

Anuntata in urma cu aproape un an si jumatate, noua Dacie Sandero reprezinta un succes comercial de proportii. Conform ultimelor date colectate si analizate de specialistii Jato Dynamics, subcompacta marcii cu sediul in Arges, la Mioveni, ocupa locul trei in topul celor mai vandute masini din 2021 pe Batranul Continent.

Comercializata intr-un numar de 196.792 de exemplare, potrivit sursei mentionate anterior, in randurile de mai sus, respectiva creatie se afla la numai 77 de unitati de a doua pozitie a clasamentului, ocupata de Peugeot 208.

Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

O diferenta insignifianta, de doar 549 de bucati, desparte si locurile trei si patru, se precizeaza in analiza realizata de specialistii Jato Dynamics, noua Dacie Sandero fiind urmata, indeaproape, de Renault Clio. Topul continua cu produse ca Peugeot 2008, Volkswagen T-Roc, Toyota Yaris, Opel / Vauxhall Corsa si asa mai departe.

Daca vine vorba despre cea mai vanduta masina din Europa pe parcursul anului 2021, primul loc al respectivului clasament este ocupat de Volkswagen Golf, acesta reusind sa bifeze 205.408 livrari, dupa cate se spune.

Lista cuprinde inclusiv cateva aparitii surprinzatoare, asa cum este si cazul actualei Tesla Model 3, ce a reusit sa depaseasca BMW Seria 3 cu opt pozitii si undeva in jurul a 25.179 de unitati. Iata insa, fara niciun altfel de introducere sau prezentare, toate numele creatiilor ce compun topul 25 pregatit de specialistii Jato Dynamics.

Inca o palma data haterilor. O Dacie a fost a treia cea mai vanduta masina din Europa in 2021

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Noile Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway
mai multe