Mercedes conduce detasat in topul anual al constructorilor premium

Mercedes conduce detasat in topul anual al constructorilor premium
  • Mercedes este pe cale sa devina in acest an cel mai mare constructor premium
  • Pe doi vin bavarezii de la BMW
  • Topul este completat de nemtii de la Audi
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Mercedes au un avans de 70.000 de unitati in fata conationalilor de la BMW, si sunt tot mai aproape de adjudecarea titlului de cel mai mare constructor premium din lume, in acest an. Ambii constructori de automobile au raportat noi vanzari record pentru luna noiembrie.

2016 se dovedeste a fi un an extrem de bun pentru nemtii de la Mercedes, care mai au acum de indeplinit o simpla formalitate pentru a deveni cel mai mare constructorul premium din lume, si mai ales pentru a iesi invingatori in fata rivalilor de la BMW.

2016 Mercedes E-Class

In luna noiembrie, constructorul din Stuttgart a raportat din nou vanzari record, dupa ce a reusit sa comercializeze 182.602 unitati, cu 13% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Mai mult decat atat, Mercedes a depasit deja vanzarile inregistrate pe tot parcursul anului trecut, ajutat in mare parte de cresterile semnificative inregistrate in Europa (+16.7) si China (16.5%). In ceea ce priveste gama de modele a nemtilor, cea mai bine-vanduta a fost dedeparte noua Clasa E, care a reusit o crestere de 39%.

2016 Mercedes E-Class

Pe locul doi in topul constructorilor premium vin bavarezii de la BMW, care in ciuda raportarii unor cifre record pentru aceeasi luna noiembrie (177.740 de unitati), au sanse mici sa treaca in fata conationalilor de la Mercedes pana la finalul acestui an. Constructorul din Munchen a avut noroc cu gama de SUV-uri care a inregistrat o crestere de 22% in primele 11 luni ale anului, si cu livrarile noii Serii 7, care au crescut deasemenea cu 70%

2016 Mercedes E-Class

Ca de obicei, Audi incheie podiumul constructorilor premium, dupa ce in luna noiembrie a anuntat vanzari de 154.050 de unitati, cu 4.3% mai bune decat in perioada similara a anului trecut. Europa ramane in continuare piata preferata a brand-ului din Ingolstadt, aici vanzarile crescand cu 9.5%, la 68.200 de unitati.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 13 Decembrie 2016