Noua Dacia Duster este comandata de toata lumea: 35.246 de unitati vandute in ianuarie-februarie

Noua Dacia Duster este comandata de toata lumea: 35.246 de unitati vandute in ianuarie-februarie
  • Dacia Duster incepe de la 14.500 de Euro
  • Este disponibila si cu transmisie automata EDC
  • SUV-ul romanesc are durata de asteptare post comanda de cateva luni
Distribuie pe Facebook

Nu este nicio surpriza faptul ca Dacia Duster 2018 este o masina de succes. De fapt, este cel mai mare succes in materie de export pe care l-a avut vreodata Romania, daca ne uitam la cifrele de comenzi ale SUV-ului romanesc.

Dacia Duster a fost mereu un autoturism de succes, comandat si apreciat mai mult de straini, decat de romani. Noua generatie, lansata anul trecut la Frankfurt, testata si de noi pana acum atat in tara, cat si in strainatate, cu motorizari diesel sau pe benzina, cu transmisie automata sau manuala, are acum un timp de asteptare de la plasarea comenzii de cateva luni bune. Pentru ca uzina de la Mioveni face cu greu fata cererilor si comenzilor venite din toata lumea.

Pana acum, incepand cu luna ianuarie, pana la sfarsitul lui februarie, marca romaneasca Dacia a produs un total de 56.666 vehicule, mult peste jumatate fiind modele Duster. Mai precis, Duster a fost construit la Mioveni in 35.246 de unitati, fiind urmat de Sandero la mare distanta cu 9.253 de unitati. Din pacate, Dacia Logan nu mai este un model cautat in varianta sedan, din acest model fiind realizate doar 5.531 de masini, in timp ce varianta break, Logan MCV, a fost comandat mai mult, avand 6.636 de unitati construite in Romania.

Din orice punct de vedere, Dacia are in 2018 o productie mai mare ca in anii precedenti. Semn ca produsele romanesti se vand extraordinar in toata Europa si chiar mai departe, noul Duster fiind cel mai cautat produs.

Daca pana acum atunci cand mergeai in Franta, Spania, Germania sau Italia vedeai Dustere peste tot, cu noua generatie care se bucura de tehnologii noi si de un design placut, s-ar putea sa consideram acest SUV ca este masina nationala in aceste tari. Si mai speram ca si romanii vor incepe sa prinda gustul lui Duster, o masina accesibila si care poate fi considerata fara retineri un automobil de calitate, la standarde inalte.

Distribuie pe Facebook
mai multe